❗️❗️DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY ❗️❗️ !!! V současné době z důvodu nemoci je omezený provoz prosíme tedy o trpělivost !!! V současné době jsou dodací lhůty cca 10+ a víc prac. dní a to z důvodu přetížení objednávkami . Prosíme tedy o trpělivost. Vše dodáme jen to může trvat déle. Je to z důvodu velkého zájmu. Objednávky klasicky přijímáme, jen potvrzení se může protáhnout a následná expedice také. Proto prosíme o trpělivost je to z důvodu velkého zájmu o naše služby. Tím pádem i telefonní linky budou hůře dostupné, ale na email se budeme snažit odpovědět v co nejkratším termínu, ale i zde prosíme o trpělivost. !! !! Doporučujeme nás spíše kontaktovat e-mailem NEŽ TELEFONICKY !!

BLAUMANN Pekáč/hrnec s poklicí Gourmet Line, 32 cm Nevíte kde uplatnit Sodexo, Pluxee, Edenred, Benefity klikni

Kód: TS9968165
Neohodnoceno
Značka: Blaumann
1 321 Kč
Skladem v e-shopu (skladem u dodavatele) (1 ks)
Praktický pekáč a hrnec v jednom. Použít jej můžete na jakémkoliv sporáku, díky kvalitnímu nerezu a žáruvzdorné skleněné poklici také v troubě.

Detailní informace

akce pro registrované
Akční ceny
Pro registrované zákazníky máme akční nabídky se slevami až 15% nebo akční cenou jen pro Vás. Akce se vztahují jen na platbu hotově nebo převodem. Bližší informace na info@megabike-cyklo.cz

Detailní popis produktu

Praktický pekáč a hrnec v jednom. Použít jej můžete na jakémkoliv sporáku, díky kvalitnímu nerezu a žáruvzdorné skleněné poklici také v troubě. Díky kvalitnímu provedení a žáruvzdorné skleněné poklici je můžete použít v troubě do teploty 220 °C. Uvnitř jsou hrnce opatřeny praktickou odměrnou stupnicí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sady nádobí a hrnce
Záruka: 24
Hmotnost: 3 kg
Materiál: nerez
Objem [l]: 10
Průměr [cm]: 32
Vhodné do mikrovlnky: ne
Vhodné do myčky: ano
Vhodné do trouby: ano
Vhodné pro elektrický ohřev: ano
Vhodné pro indukci: ano
Vhodné pro plynový ohřev: ano
Vhodné pro sklokeramiku: ano
Výška [cm]: 13
MPN: BL-1005

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×