❗️❗️DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY ❗️❗️ !!! V současné době z důvodu nemoci je omezený provoz prosíme tedy o trpělivost !!! V současné době jsou dodací lhůty cca 10+ a víc prac. dní a to z důvodu přetížení objednávkami . Prosíme tedy o trpělivost. Vše dodáme jen to může trvat déle. Je to z důvodu velkého zájmu. Objednávky klasicky přijímáme, jen potvrzení se může protáhnout a následná expedice také. Proto prosíme o trpělivost je to z důvodu velkého zájmu o naše služby. Tím pádem i telefonní linky budou hůře dostupné, ale na email se budeme snažit odpovědět v co nejkratším termínu, ale i zde prosíme o trpělivost. !! !! Doporučujeme nás spíše kontaktovat e-mailem NEŽ TELEFONICKY !!

Kuchyňský robot ETA Mezo II 0034 90000

Kód: 368205
Akce
Neohodnoceno
Značka: ETA
4 890 Kč –6 %
Kuchyňský robot ETA Mezo II 0034 90000
4 890 Kč –6 % 4 590 Kč
NA DOTAZ (před objednáním si ověřte dostupnost) !!

Detailní informace

akce pro registrované
Akční ceny
Pro registrované zákazníky máme akční nabídky se slevami až 15% nebo akční cenou jen pro Vás. Akce se vztahují jen na platbu hotově nebo převodem. Bližší informace na info@megabike-cyklo.cz

Detailní popis produktu

Popis produktu

kuchyňský robot • příkon 600 W • planetární systém míchání • kovová převodová kola • výkyvné rameno s bezpečnostním systémem • motor se stabilizátorem • 4l nerezová mísa • šlehání • hnětení • míchání • krájení • strouhání • mlýnek na maso • další dokoupitelné příslušenství • 6 rychlostí • prostor pro uložení kabelu • tepelná pojistka • hlučnost 83 dB

 
Mezo II 0034 90000

Eta Mezo II 0034 90000, bílá/červená

Kuchyňský robot Eta Mezo II je silákem ve všech směrech. Jeho výkonný motor 600 W se stabilizátorem zvládne zpracovávat suroviny v nastavených otáčkách i při velkém zatížení. Planetární systém míchání se postará o kvalitní a systematické zpracování surovin. Tento praktický pomocník hněte, šlehá, míchá, mele, krouhá, strouhá a pomůže vám docílit vynikajících kulinářských výtvorů. 

Díky kvalitnímu provedení s kovovými převodovými koly vám bude robot sloužit po dlouhá léta. Rychlost pohodlně navolíte otočným regulátorem pro optimální zpracování. Nemůžeme opomenout jeho moderní a elegantní design, který se stane krásným doplňkem vaší kuchyně. Snadné sestavení, ovládání i údržba s možnosti mytí jednotlivých dílů v myčce vám zpříjemní používání. K dispozici je prostor pro navinutí napájecího kabelu o délce 1,2 metru.

 

Síla, výkon, kvalitní zpracování a moderní design, to je kuchyňský robot ETA MEZO II.

 

Šlehací a hnětací metly

Součástí přístroje je velká nerezová pracovní nádoba o objemu 4 l. Pro zpracování surovin si můžete vybírat mezi mísící metlou, šlehací metlou, hnětacím hákem a gumovou flexi metlou.  

Šlehací metla Hnětací hák Flexi metla Mísící metla
  Šlehací metlu využijete pro krémy, šlehačky a pomazánky. Hnětací hák vám usnadní práci při přípravě kynutých, chlebových a hutných těst.  Flexi metlu využijte na krémy a lehká těsta.  Mísící metla se skvěle hodí na přípravu dortů a piškotových těst.

 


 

Mlýnek na maso a nástavce na strouhání

S mlýnkem na maso si připravíte vždy čerstvě mleté maso. Můžete si volit 3 hrubosti mletí a další nástavce slouží na výrobu uzenin a přípravu masových trubiček Kebbe. Tvořítko na cukroví bude dobrým pomocníkem při tvarování těsta. Strouhací nástavec s výměnnými struhadly využijete pro strouhání a krouhání.

 


 

Dokoupitelné příslušenství pro maximální flexibilitu

Aby byly možnosti vašeho nového pomocníka co nejširší, můžete si vybrat z dokoupitelného příslušenství a doplnit tak kuchyňský robot o další funkce podle vašich potřeb. K robotu si můžete vybrat například mlýnek na mák nebo mlýnek na obiloviny, lis na ovoce, bobuloviny i zeleninu, nástavec na válení těsta, nástavec na nudle, nástavec na výrobu zmrzliny nebo brousek na nože.


 

Nezapomínáme na bezpečný provoz

Výkyvné rameno disponuje bezpečnostním systémem, který umožní snadnou výměnu nástavců, usnadní manipulaci díky aretační pojistce ve zvednuté pozici a je vybaven bezpečnostní pojistkou proti nechtěnému spuštění při zvednuté poloze. O dobrou stabilitu na pracovní ploše se starají protiskluzové nožky. Samotný robot chrání bezpečnostní tepelná pojistka. Ta zajistí ochranu proti zničení motoru při přetížení.


 

Prodloužená záruka

ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku na motor. Po registraci se tak záruka prodlouží na tři roky.

Dokumentace k tomuto produktu
ETA003490000-MEZO II. - PL-cz_2019-11-08 Stáhnout / (1.45 MB)
ETA_0034_manual_CZ+SK+GB+H+PL+D Stáhnout / (4.25 MB)

Technické parametry

Záruka 24 měsíců
Planetární systém míchání
Ano
Objem hlavní nádoby 4 l
Ovládání
mechanické – knoflíkové
Počet rychlostí 6
Pulzní spínač
Ne
Plynulá regulace rychlosti Ano
Příkon robota 600 W
Materiál nádoby nerez
Značka kvality dTest
Ne
Retro
Ne
Příslušenství v balení bubínkové struhadlo, flexi metla, hnětací hák, míchací metla, mlýnek na maso, šlehací metla, tvořítko na cukroví
Speciální funkce plnění uzenin
Značky ETA
Šířka výrobku 35.5 cm
Výška výrobku 30.5 cm
Hloubka výrobku 27.0 cm
Hmotnost výrobku 6.8 kg
Šířka výrobku 43.0 cm
Výška výrobku 32.0 cm
Hloubka výrobku 44.0 cm
Hmotnost výrobku 8.1 kg
Dokumentace k tomuto produktu
ETA003490000-MEZO II. - PL-cz_2019-11-08 Stáhnout / (1.45 MB)
ETA_0034_manual_CZ+SK+GB+H+PL+D Stáhnout / (4.25 MB)

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské Roboty
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×