❗️❗️DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY ❗️❗️ !!! V současné době z důvodu nemoci je omezený provoz prosíme tedy o trpělivost !!! V současné době jsou dodací lhůty cca 10+ a víc prac. dní a to z důvodu přetížení objednávkami . Prosíme tedy o trpělivost. Vše dodáme jen to může trvat déle. Je to z důvodu velkého zájmu. Objednávky klasicky přijímáme, jen potvrzení se může protáhnout a následná expedice také. Proto prosíme o trpělivost je to z důvodu velkého zájmu o naše služby. Tím pádem i telefonní linky budou hůře dostupné, ale na email se budeme snažit odpovědět v co nejkratším termínu, ale i zde prosíme o trpělivost. !! !! Doporučujeme nás spíše kontaktovat e-mailem NEŽ TELEFONICKY !!

Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro 0028 90130

Kód: 582078
Neohodnoceno
Značka: ETA
22 890 Kč –3 %
LO41713
22 890 Kč –3 % 21 990 Kč
NA DOTAZ (před objednáním si ověřte dostupnost) !!

Detailní informace

akce pro registrované
Akční ceny
Pro registrované zákazníky máme akční nabídky se slevami až 15% nebo akční cenou jen pro Vás. Akce se vztahují jen na platbu hotově nebo převodem. Bližší informace na info@megabike-cyklo.cz

Detailní popis produktu

Popis produktu

kuchyňský robot • příkon 1 200 W • strouhání, hnětení, mixování, sekání, šlehání, mlýnek na maso, mlýnek na mák, lis na ovoce, citrusovač, loupač česneku, tvořítko na cukroví, válení těsta, krájení těstovin brousek nožů • celokovová konstrukce • planetární systém míchání • skleněná mísa 5 litru s držadly • nerez nádoba 3,5 litru s víkem • mixér 1,4 litru • plynulá regulace výkonu • pulzní spínač • kuchařka Šéfkuchař robot • bezpečnostní systém • 1,35m přívodní kabel • hmotnost: 21,68 kg • V × Š × H: 35,5 × 25,8 × 38,0 cm

 
 Přečtěte si naši recenzi kuchyňského robota ETA Gratus di Vetro.
Kuchyňský robot ETA Gratus di vetro, tyrkysová

Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro 0028 90130 

Značka ETA přichází s opravdovým designovým kouskem, a to s kuchyňským robotem ETA Gratus di Vetro 0028 90130. Jeho unikátní skleněná mísa byla navržena podle známého českého designéra a sochaře Ronyho Plesla a kombinuje v sobě špičkový design a ten nejkvalitnější český křišťál. Robot však umí mnohem víc, než jen ozdobit vaši kuchyni.

Moderně, stylově, jednoduše

příkonem 1 200 W udrží ETA Gratus di Vetro nastavené otáčky i při velkém zatížení. Masivní celokovové provedení mu zajistí dlouhou životnost. A obstojí ve všech kulinářských výzvách! Zvládne šlehat, mixovat, hnětat, strouhat, mísit, namlít maso, naplnit uzeniny, vyrobit těstoviny, suroviny nasekat i nadrtit, nabrousit nože a mnoho dalšího.


 

Klíčové vlastnosti:

  • Limitovaná edice kombinující špičkový design a ten nejkvalitnější český křišťál
  • Masivní celokovové provedení zajišťuje dlouhou životnost a dobrou stabilitu při provozu
  • Výkonný 1 200W motor se stabilizátorem
  • Planetární systém míchání pro kvalitnější a systematičtější zpracování obsahu nádoby
  • Možnost nastavení optimální výšky nástavců pro práci s menším množstvím surovin 
  • Široká škála příslušenství pro multifunkční využití

 

Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro v sobě kombinuje špičkový design a ten nejkvalitnější český křišťál.  

 

Kuchyňský robot s příběhem

 Hnětací mísa i skleněný mixér vzešly z návrhu Ronyho Plesla. Rony Plesl patří mezi uznávané umělce v oboru skleněné plastiky jak u nás, tak i v zahraničí. Ve své tvorbě často vychází z tradic a design rád propojuje s příběhem. Samotné výroby se chopila technologicky progresivní sklárna Bomma. Špičkoví skláři z této sklárny pracují s těmi nejmodernějšími technologiemi a zároveň se opírají o tradice sklářství v Česku


 

Dokonalý navenek i uvnitř

Není to jen výjimečný design. Srdcem Gratusu di Vetro je velmi výkonný motor s příkonem 1 200 W se stabilizátorem, který udrží nastavené otáčky i při opravdu velkém zatížení. Otáčky lze regulovat podle aktuálních potřeb, nebo zvolit pulzní režim pro maximální rychlost. Další předností je jeho odolnost díky masivnímu celokovovému provedení. Tím je zajištěna dlouhá životnost i stabilita při práci. Bezpečnou práci s robotem doplňují protiskluzové nožičky, tepelná pojistka pro ochranu před přetížením a bezpečnostní systém výkyvného ramene. Ten zabrání nechtěnému spuštění při výměně nástavců nebo doplňování surovin. 


 

Nabídka metliček v balení

V balení kuchyňského robota ETA Gratus di Vetro naleznete 2 sady metliček. Mísící metličku, šlehací metlu a hnětací hák pro nerezovou mísu, které mají bílé ochranné kryty a delší hřídel. Druhou sadu pro mísu skleněnou poznáte podle šedého ochranného krytu a kratší hřídele. I sada pro skleněnou mísu obsahuje mísící metlu, hnětací hák a šlehací metličku. Ať už se pustíte do jakéhokoli těsta, bude vždy zpracováno dokonale díky planetárnímu systému míchání. Ten suroviny promíchá tak poctivě, že nebudou zůstávat na stěnách mísy.

Šlehací metla Hnětací hák Mísící metla
  Šlehací metlu využijete pro krémy, šlehačky a pomazánky. Hnětací hák vám usnadní práci při přípravě kynutých, chlebových a hutných těst Mísící metla se skvěle hodí na přípravu dortů a piškotových těst.

 


 

Je libo domácí těstoviny?

Ty nejchutnější těstoviny jako z Itálie připravíte raz dva! Součástí výbavy robota jsou i nástavce na těstoviny. Chytrý nástavec na válení těsta vám během pár okamžiků připraví těsto o tloušťce přesně podle vašich představ. Pak už je jen na vás, jestli je proměníte v lasagne, raviolli, cannelloni nebo využijete kráječ na úzké nudle a pochutnáte si třeba na oblíbených trenette.

Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro, těstoviny

 

Připravte si smoothie a čerstvé šťávy

Pro milovníky smoothie se výborně uplatní mixér se skleněnou nádobou o objemu 1,4 l. Výkonný motor zpracuje vše dokonale do naprosto hladké konzistence. A to nejen šťávy, ale i různé omáčky a pyré. Unikátní skleněná nádoba je vyrobena z vysoce odolného českého skla, nepohlcuje pachy a barvy mixovaných potravin. Pomocí lisu si můžete připravit čerstvé šťávy z bobulovin, ovoce i zeleniny. Multifunkční sekáček se nezalekne ovoce, zeleniny či sýrů. Snadno také namele mák, kávu, ořechy, koření či sušené bylinky. Obstojí také při výrobě marinád, pesta, pyré, dresinků a dětské výživy. 


 

Seká, strouhá i mele!

 Mezi příslušenství robotu patří nástavec na strouhání se 6 výměnnými diskovými struhadly. Nastrouhejte si zeleninu, ovoce, brambory, sýry a spoustu dalšího snadno a rychle. Domácí bramboráky, salát Coleslaw i strouhanka tak budou připraveny bleskově. S robotem ETA Gratus di Vetro si připravíte i čerstvě mleté maso, a to díky velkému mlýnku se čtyřmi hrubostmi mletí. Snadno tak namelete maso na domácí tatarák, burgery i do klobásek. Ty si navíc s nástavcem na výrobu uzenin můžete klidně rovnou naplnit. Mlýnku nechybí ani nástavec na výrobu Kebbe a tvořítko na vánoční cukroví.

ETA Gratus di Vetro 0028 90130, masomlýnek

 

Připravte si smoothie a čerstvé šťávy

 Pomocí lisu si můžete připravit čerstvé šťávy z bobulovin, ovoce i zeleniny. Výbavou lisu jsou dvě sítka a nádobka na šťávu o objemu 0,8 l. V neposlední řadě je tu citrusovač na šťávy z citrusových plodů.

Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro 0028 90130, lis na ovoce, citrusovač

 

Perfektně nabroušené nože

Součástí balení robota ETA Gratus di Vetro je i brousek na nože, který zajistí perfektní nabroušení všech kovových nožů ve vaší kuchyni. Poradí si jak s nerezovými, tak i s těmi nejkvalitnějšími z tvrzené oceli. 


 

2 mísy jsou lepší než 1

 ETA Gratus di Vetro doprovází hned 2 mísy! Skleněnou mísu o objemu 5 litrů s postranními držadly, která pojme až 2,5 kg těsta. Mísa je vyrobena z vysoce odolného českého skla, které neabsorbuje vůni, chuť ani barvu potravin a je BPA free. Druhá, menší nerezová mísa o objemu 3,5 litru s víkem se zase snadno a šikovně vleze do lednice.


 

Nápadům se meze nekladou!

Nechte se inspirovat Ronym Pleslem a skleněnou nádobu využijte například na chlazení šampaňského, květiny nebo dort se svíčkami. Určitě zazáříte před hosty na jakékoli oslavě či párty.

kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro 0028 90130, dárek

 

Kuchařka jako dárek

Jako dárek ke kuchyňskému robotu ETA Gratus di Vetro 0028 90130 obdržíte kuchařku Šéfkuchař robot, se kterou vykouzlíte báječné pokrmy pro jakoukoli příležitost.

 


 

Bohatá nabídka příslušenství

Na co všechno se můžete těšit? Robot Gratus di Vetro doprovází skleněná mísa o objemu 5 l s držadly a víkem pro bezpečnou manipulaci. Nerezová mísa o objemu 3,5 litru s víkem pro pohodlné skladování například v lednici. Skleněný mixér o objemu 1,4 l, který nepohlcuje pachy a barvy mixovaných potravin. Hnětací háky, mísící i šlehací metličkyNástavec na strouhání se 6 diskovými struhadly spolu s převodovkou. Mlýnek na maso o průměru 62 mm se 4 mlecími destičkami různých velikostí, nástavec na výrobu uzenin, nástavec na výrobu Kebbe i tvořítko na cukroví. Tim bohatá nabídka příslušenství nekončí, v balení naleznete i lis na bobuloviny, ovoce a zeleninu, citrusovač, brousek nožů, sekáček potravin. Také nástavec na loupání česneku, nástavec na válení těsta i kráječ na úzké nudle


 

Dokoupitelné příslušenství

 Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro je vybaven opravdu širokou škálou příslušenství. A pokud i tohle všechno by pro vás bylo málo, nabízí další možnosti rozšíření. K robotu si tak můžete dokoupit flexi metličku na krémy a lehká těsta, hák pro bezlepkové těstokráječ na široké nudle (Tagliatelle), nástavec na výrobu špagettvořítka na těstoviny (5 typů), nástavec na krájení kostiček (použitelný pouze s ETA002895030 + převodovka ETA002899999), mlýnek na obiloviny, luštěniny a rýži, mlýnek na mák, nástavec na výrobu zmrzliny, spiralizér, louskáček ořechůvakuovačku a vakuový box.


 

Sběratelský kousek, který vydrží 

Na kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro si můžete zdarma prodloužit záruku až na 10 let. Stačí se zaregistrovat na stránkách značky. Tento designerský kousek vám tak bude dělat radost dlouhá léta.

Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.
Dokumentace k tomuto produktu
ETA_0028-130_manual_CZ+SK+DE Zobrazit / (9.9 MB)
ETA002890130 - PL_cz Zobrazit / (367.9 kB)

Technické parametry

Záruka 24 měsíců
Planetární systém míchání
Ano
Objem hlavní nádoby 5 l
Ovládání
mechanické – knoflíkové
Počet rychlostí 6
Pulzní spínač
Ano
Plynulá regulace rychlosti
Ano
Příkon robota 1200 W
Materiál nádoby sklo
Značka kvality dTest
Ne
Retro
Ne
Příslušenství v balení flexi metla, hnětací hák, lis na citrusy, míchací metla, mixér, mlýnek na maso, odšťavňovač, průběhový krouhač, průhledný kryt mísy, sekací nůž, šlehací metla, tvořítko na cukroví, tvořítko na těstoviny
Speciální funkce plnění uzenin
Typ robota pákový
Modelová řada gratus
Materiál kov
Barva zelená
Značky ETA
Šířka výrobku 39.0 cm
Výška výrobku 35.5 cm
Hloubka výrobku 28.0 cm
Hmotnost výrobku 21.7 kg
Šířka výrobku 88.0 cm
Výška výrobku 40.5 cm
Hloubka výrobku 51.5 cm
Hmotnost výrobku 26.0 kg
Dokumentace k tomuto produktu
ETA_0028-130_manual_CZ+SK+DE Zobrazit / (9.9 MB)
ETA002890130 - PL_cz Zobrazit / (367.9 kB)

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské Roboty
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×