❗️❗️DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY ❗️❗️ !!! V současné době z důvodu nemoci je omezený provoz prosíme tedy o trpělivost !!! V současné době jsou dodací lhůty cca 10+ a víc prac. dní a to z důvodu přetížení objednávkami . Prosíme tedy o trpělivost. Vše dodáme jen to může trvat déle. Je to z důvodu velkého zájmu. Objednávky klasicky přijímáme, jen potvrzení se může protáhnout a následná expedice také. Proto prosíme o trpělivost je to z důvodu velkého zájmu o naše služby. Tím pádem i telefonní linky budou hůře dostupné, ale na email se budeme snažit odpovědět v co nejkratším termínu, ale i zde prosíme o trpělivost. !! !! Doporučujeme nás spíše kontaktovat e-mailem NEŽ TELEFONICKY !!

Nůž SOK kuchařský Chef Olive Spider Net 205 mm Nevíte kde uplatnit Sodexo, Pluxee, Edenred, Benefity klikni

Kód: PE6340554
Neohodnoceno
Značka: SOK
3 260 Kč
NA DOTAZ
Kuchyňský nůž z japonské damaškové oceli. Speciální vrstvení oceli s motivem Spider Net. Opravdu jedinečný.

Detailní informace

akce pro registrované
Akční ceny
Pro registrované zákazníky máme akční nabídky se slevami až 15% nebo akční cenou jen pro Vás. Akce se vztahují jen na platbu hotově nebo převodem. Bližší informace na info@megabike-cyklo.cz

Detailní popis produktu

Kuchyňský nůž Chef  Olive Spider Net 205 mm značky SOK zastane v kuchyni hodně práce. Díky zužování hřbetu a ostří nože do špičky má ideální tvar na každý druh krájení. Využijte ho pro porcování masa, krájení ryb nebo plátkování. Krájení bylinek nebo ořechů vám umožní i kolébkové krájení díky výše položenému hrotu. Damascénská ocel má vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení, díky vzácné a unikátní kresbě oceli navíc získáte jedinečnou kombinaci krásy a luxusu s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Nůž má ostří dlouhé 205 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.

Hlavní přednosti

  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí
  • Všestranné využití
  • Možnost kolébkového krájení
  • Krásný vzor Spider Net
  • Nepřilnavost materiálů k čepeli
  • Vhodné jako dárek 

Nůž SOK  

Čepel z damascénské oceli

Velmi kvalitní materiál damascénská ocel VG10 se používá k vytvoření čepele tohoto nože značky SOK. 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí zajišťuje mimořádnou odolnost a pružnost. Díky těmto vrstvám nůž vytváří neopakovatelný a třpytivý vzor Spider Net. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli a navíc je opravdu jedinečný. 

Rukojeť z překrásného dřeva

Barevně velmi atraktivní a žádané olivové dřevo se používá na výrobu rukojeti těchto krásných a kvalitních nožů. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost. Tato rukojeť je doplněna i ozdobnými nýty.

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Nikdy nepožívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. 
  • Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: SOK
  • Model: Chef Olive Spider Net 205 mm
  • Určení: kuchyňský nůž
  • Barevné provedení: nerez, hnědá
  • Materiál čepele: japonská damašková ocel VG-10
  • Materiál rukojeti: olivové dřevo
  • Hmotnost: 239 g
  • Délka čepele: 205 mm
  • Délka rukojeti: 120 mm

 Obsah balení

  1. 1x kuchyňský nůž

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Záruka: 744 dní
Hmotnost: 0.24 kg
Rozdělení: Kuchyňské nože
Určení: profesionální/komerční
Pouzdro / Stojan: Ne / Ne
Flag - Zakazat obj. z Internetu: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×