❗️❗️DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY ❗️❗️ !!! V současné době z důvodu nemoci je omezený provoz prosíme tedy o trpělivost !!! V současné době jsou dodací lhůty cca 10+ a víc prac. dní a to z důvodu přetížení objednávkami . Prosíme tedy o trpělivost. Vše dodáme jen to může trvat déle. Je to z důvodu velkého zájmu. Objednávky klasicky přijímáme, jen potvrzení se může protáhnout a následná expedice také. Proto prosíme o trpělivost je to z důvodu velkého zájmu o naše služby. Tím pádem i telefonní linky budou hůře dostupné, ale na email se budeme snažit odpovědět v co nejkratším termínu, ale i zde prosíme o trpělivost. !! !! Doporučujeme nás spíše kontaktovat e-mailem NEŽ TELEFONICKY !!

Espresso ETA Nero 5180 90000 Slevové akce, akční ceny, platby různými systémy stačí se zeptat

Kód: 172663
Akce
Neohodnoceno
Značka: ETA
12 990 Kč –21 %
Espresso ETA Nero 5180 90000  Slevové akce, akční ceny, platby různými systémy stačí se zeptat
12 990 Kč –21 % 10 190 Kč
NA DOTAZ (před objednáním si ověřte dostupnost) !!

         Stravenková karta a benefitní karta bez omezení • LemonPay     

SLUŽBY ZDE DOSTUPNÉ JE MOŽNÉ HRADIT TĚMITO SYSTÉMY O DALŠÍCH MOŽNOSTECH PLATBY SE INFORMUJTE NA   info@megabike-cyklo.cz

Detailní informace

akce pro registrované
Akční ceny
Pro registrované zákazníky máme akční nabídky se slevami až 15% nebo akční cenou jen pro Vás. Akce se vztahují jen na platbu hotově nebo převodem. Bližší informace na info@megabike-cyklo.cz

Detailní popis produktu

Vše o produktu

automatický kávovar • tlak 19 barů • 5 stupňů hrubosti mletí • parní tryska pro přípravu mikropěny • příkon 1 470 W • násypka na 150 g zrnkové kávy • 1,1l zásobník na vodu • ovládací panel s displejem • integrovaný nerezový mlýnek • funkce horké vody • individuální nastavení velikosti kávy • automatické vypnutí • čištění a odvápnění • paměť na oblíbenou kávu

ETA Nero 5180 90000, černá

S dobrou kávou chutná každé ráno líp. Espresso ETA Nero 5180 připraví šálek vaší oblíbené kávy z čerstvě namletých zrnek, a to díky integrovanému nerezovému mlýnku s regulací hrubosti mletí. Pomocí pěti úrovní si snadno nastavíte hrubost namleté zrnkové kávy, a stejně tak budete mít volnou ruku při výběru velikosti šálku. Profesionální tlak 19 barů dostane z kávových zrn to nejlepší aroma a chuť, zatímco parní tryska pro přípravu mikropěny se postará o lahodnou cremu.

Pro ovládání vám bude k dispozici panel s přehledným displejem, veškeré parametry tak nastavíte velmi snadno. Kávovar Nero je vybaven také zásobníkem na 150 g zrnek kávy a samozřejmostí je automatické vypnutí v době nečinnosti. Využít můžete rovněž funkci horké vody pro přípravu dalších teplých nápojů.


 

Záruku na čerpadlo můžete díky bezplatné službě Prodlužka záruky prodloužit na 3 roky. Prodlužku záruky si zaregistrujte na stránkách výrobce.

 

Připravte si tu nejlepší kávu doma!

 

Espresso, cappuccinocaffe latte či espresso macchiato?

S tímto automatickým kávovarem si vychutnáte espresso jako z pravé italské kavárny. A připravíte jej přitom během chvíle a bez námahy. Bude dokonale čerstvé díky integrovanému mlýnku a připravíte i mléčné kávové speciality jako cappuccino, caffe latte nebo espresso macchiato prostřednictvím parní trysky pro přípravu mikropěny z mléka. Kávovar je navíc ve vyhledávaném slim designu, je široký pouhých 18 cm, takže na lince ušetří spoustu místa a přesto nabídne profesionální výkon.


 

Vyzkoušejte 3 režimy

Vybírat můžete rovnou ze tří režimů: Eco, rychlý a výchozí. K dispozici je zásluhou vestavěného nerezového mlýnku také hned 5 úrovní hrubosti mletí, funkce horké vody, předspaření kávy i automatické vypnutí po 10, 20 nebo 30 minutách. Dokonce můžete do paměti přístroje uložit vaše oblíbené nastavení a lahodnou kávu si připravovat ještě snadněji – bude si totiž pamatovat preferovanou sílu i velikost kávy.


 

Intuitivní obsluha

Ovládání je přitom celkově velmi intuitivní i díky tomu, že je realizováno moderně dotykově. Kávovar vás také upozorní na vše důležité: například, že dochází voda, kávová zrna, nebo je naopak už naplněný zásobník na kávovou sedlinu. Nastavit můžete i výpusť na základě velikosti/objemu šálku i sílu kávy. A aby byla příprava kávových specialit vždy 100% hygienická, upozorněni budete automaticky i na potřebu odvápnění. A mimochodem, už do balení Eta zdarma přidá 3 kusy odvápňovacího prostředku, čisticí ubrousek a čisticí kartáček pro snazší údržbu kávovaru.


 

Atraktivní design i poctivé zpracování

Eta se při navrhování tohoto modelu soustředila na to důležité: proto je jeho konstrukce maximálně jednoduchá pro bezproblémový chod a dlouhou životnost. Jeho části lze vyjmout a snadno omýt: včetně spařovací jednotky. To zásobník na vodu má ideální objem 1,1 litru a nabízí i vodoznak a filtrační štítek. Vybrané součásti, jako je kryt zásobníku, nádržka na vodu, nádobka na kávovou sedlinu a miska na zbytkovou vodu, přitom můžete vložit i do myčky na nádobí. V podobě české značky Eta je pak naprostou samozřejmostí 100% bezpečný chod, kdy pojistka zabraňuje provozu kávovaru v případě, že je nesprávně složen nebo některá z důležitých částí chybí.


 

Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.
 

Technické parametry

Všeobecné vlastnosti
Výrobce ETA
Kategorie Automatické kávovary ETA
Záruka 24 měsíců
Obecné informace
Provedení espressa automat
Typ volně stojící
Tlak čerpadla 19 bar
Použití kapslí kapsle nelze použít
Displej Ano
Funkce
Mléčné nápoje 1 stiskem Ne
Nastavení síly kávy Ne
Nastavení množství vody ano
Nastavitelná teplota kávy Ne
Použití mleté kávy Ne
Použití zrnkové kávy Ano
Ukazatel množství vody Ano
Tryska na horkou vodu Ano
Čištění a odvápnění ano
Tryska na páru Ano
Zásobník na mléko Ne
Nahřívání šálků Ne
Mlýnek na kávu Ano
Nádoba kávomlýnku hermeticky uzavřená Ano
Paměť na oblíbenou kávu Ano
Počet stupňů nastavení mletí 5
Příprava dvou šálků najednou Ne
Spařovací jednotka vyjímatelná
Typ kávomlýnku ocelový
Objem
Objem zásobníku na vodu 1,1 l
Objem zásobníku na zrn. kávu 150 g
Nezařazeno
Příkon espressa 1470 W
Odnímatelný zásobník vody Ano
Maximální velikost šálku 110 mm
Barva černá
SMART Funkce Ne
Značka kvality dTest Ne
Retro Ne
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 18 cm
Výška výrobku 31,5 cm
Hloubka výrobku 43 cm
Hmotnost výrobku 8,1 kg
Rozměry balení
Šířka balení 43 cm
Výška balení 37 cm
Hloubka balení 23 cm
Hmotnost balení 9,23 kg
Produktový list Stáhnout (pdf / 1,33 MB)
Návod k použití CZ Stáhnout (pdf / 6,55 MB)

Doplňkové parametry

Kategorie: Kávovary
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×