❗️❗️DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY ❗️❗️ !!! V současné době z důvodu nemoci je omezený provoz prosíme tedy o trpělivost !!! V současné době jsou dodací lhůty cca 10+ a víc prac. dní a to z důvodu přetížení objednávkami . Prosíme tedy o trpělivost. Vše dodáme jen to může trvat déle. Je to z důvodu velkého zájmu. Objednávky klasicky přijímáme, jen potvrzení se může protáhnout a následná expedice také. Proto prosíme o trpělivost je to z důvodu velkého zájmu o naše služby. Tím pádem i telefonní linky budou hůře dostupné, ale na email se budeme snažit odpovědět v co nejkratším termínu, ale i zde prosíme o trpělivost. !! !! Doporučujeme nás spíše kontaktovat e-mailem NEŽ TELEFONICKY !!

Zavařovací hrnec ETA Granny 1127 90000 Akční a slevové nabídky na dotaz, služby je možné platit různými systémy

Kód: 225561
Akce
Neohodnoceno
Značka: ETA
4 190 Kč –21 %
Zavařovací hrnec ETA Granny 1127 90000  Akční a slevové nabídky na dotaz, služby je možné platit různými systémy
4 190 Kč –21 % 3 290 Kč
NA DOTAZ (před objednáním si ověřte dostupnost) !!

         Stravenková karta a benefitní karta bez omezení • LemonPay     

SLUŽBY ZDE DOSTUPNÉ JE MOŽNÉ HRADIT TĚMITO SYSTÉMY O DALŠÍCH MOŽNOSTECH PLATBY SE INFORMUJTE NA   info@megabike-cyklo.cz

Detailní informace

akce pro registrované
Akční ceny
Pro registrované zákazníky máme akční nabídky se slevami až 15% nebo akční cenou jen pro Vás. Akce se vztahují jen na platbu hotově nebo převodem. Bližší informace na info@megabike-cyklo.cz

Detailní popis produktu

Vše o produktu

zavařovací hrnec • kapacita až 14 zavařovacích sklenic • 2 režimy zavařování (časový spínač 20 až 120 min. a nepřetržitý chod) • plynule nastavitelný termostat 30 až 100 °C • funkce udržování teploty • výpustný kohout pro stáčení nápojů • světelná a zvuková signalizace • pojistka proti přehřátí a zapnutí bez vody • tepelně izolované rukojeti • protiskluzové nožičky • objem 25 l • příkon 1 800 W

ETA 1127 90000 Granny

ETA 1127 90000 Granny, nerez

Nadbytečnou úrodu ze zahrádky nemusíte rozdávat po všech sousedech. Se zavařovacím hrncem ETA 1127 90000 Granny si v pohodlí své kuchyně připravíte chutné zeleninové a ovocné zavařeniny. Ty vaše rodina jistě ocení nejen v průběhu dlouhé zimy. Zavařování navíc patří mezi nejzdravější způsoby dlouhodobého uchovávání potravin.

Pro celou rodinu

Hrnec s objemem 25 l naráz pojme až 14 zavařovacích sklenic o objemu 1 litr. V jednom okamžiku tak zpracujete velké množství úrody. Pro tento multifunkční výrobek navíc najdete řadu dalších možností využití, připravit v něm můžete polévky, guláš nebo teplé nápoje.


Klíčové vlastnosti

  • Multifunkční využití–zavařování, sterilizace, příprava teplých nápojů, polévek či guláše
  • Kapacita 14 zavařovacích sklenic s objemem 1 litru
  • Nastavitelný časový spínač 20-120 min nebo nepřetržitý chod
  • Funkce KEEP WARM pro udržení teploty
  • Plynule nastavitelný termostat 30–100 °C
  • Nerezový rošt na zavařovací sklenice s průměrem 29,7 cm
  • Světelná signalizace provozu
Kromě zavařování a sterilace potravin poslouží hrnec ETA Granny také při přípravě teplých nápojů, polévek nebo gulášů. 

 

Maximálně snadná obsluha

Používání hrnce Granny je jednoduché. Výrobek je vybavený plynule nastavitelným termostatem v rozmezí 30 až 100 °C, vybírat můžete ze 2 režimů zavařování. Zvolit tak můžete buď nepřetržitý chod, nebo nastavit časovač na 20 až 120 minut. O dosažení požadované teploty vás přehledně informuje světelná signalizace. Praktická je rovněž funkce KEEP WARM, která dokáže udržovat stálou teplotu. Pomocí výpustného kohoutu vyrobeného z plastu si snadno napustíte čerstvě uvařený grog přímo z hrnce.


 

Navržený s důrazem na bezpečnost

Kvalitní nerezová nádoba vyniká svou odolností vůči mechanickému poškození. Topná spirála je skrytá, hrnec má tudíž rovné a snadno čistitelné dno. Rukojeti jsou tepelně izolované. Bolestivých popálenin dlaní se proto nemusíte obávat, ani když hrnec za rukojeti uchopíte přímo v průběhu zavařování. Zárukou stability jsou protiskluzové nožičky. O bezpečnost navíc spolehlivě dbá pojistka proti přehřátí a zapnutí bez vody.

Dokumentace k tomuto produktu
ETA_1127_manual_CZ+SK+GB+H+PL+D Stáhnout / (1.65 MB)

Technické parametry

Příkon 1800 W
Objem hlavní nádoby 25 l
Teploměr Ne
Značky ETA
Šířka výrobku 47.5 cm
Výška výrobku 48.5 cm
Hloubka výrobku 43.5 cm
Hmotnost výrobku 4.8 kg
Šířka výrobku 41.0 cm
Výška výrobku 46.5 cm
Hloubka výrobku 41.0 cm
Hmotnost výrobku 6.5 kg
Dokumentace k tomuto produktu
ETA_1127_manual_CZ+SK+GB+H+PL+D Stáhnout / (1.65 MB)

Doplňkové parametry

Kategorie: Elektrické a parní vařiče, hrnce, pánve
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×