❗️❗️DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY ❗️❗️ !!! V současné době z důvodu nemoci je omezený provoz prosíme tedy o trpělivost !!! V současné době jsou dodací lhůty cca 10+ a víc prac. dní a to z důvodu přetížení objednávkami . Prosíme tedy o trpělivost. Vše dodáme jen to může trvat déle. Je to z důvodu velkého zájmu. Objednávky klasicky přijímáme, jen potvrzení se může protáhnout a následná expedice také. Proto prosíme o trpělivost je to z důvodu velkého zájmu o naše služby. Tím pádem i telefonní linky budou hůře dostupné, ale na email se budeme snažit odpovědět v co nejkratším termínu, ale i zde prosíme o trpělivost. !! !! Doporučujeme nás spíše kontaktovat e-mailem NEŽ TELEFONICKY !!

Elektrický pečicí hrnec ETA Pečenka MAX 0133 90010 Naše služby je možné platit různými systémy, bližší info na dotaz, akce na dotaz

Kód: 225540
Akce
Neohodnoceno
Značka: ETA
4 490 Kč –20 %
Elektrický pečicí hrnec ETA Pečenka MAX 0133 90010  Naše služby je možné platit různými systémy, bližší info na dotaz, akce na dotaz
4 490 Kč –20 % 3 590 Kč
NA DOTAZ (před objednáním si ověřte dostupnost) !!

         Stravenková karta a benefitní karta bez omezení • LemonPay     

SLUŽBY ZDE DOSTUPNÉ JE MOŽNÉ HRADIT TĚMITO SYSTÉMY O DALŠÍCH MOŽNOSTECH PLATBY SE INFORMUJTE NA   info@megabike-cyklo.cz

Detailní informace

akce pro registrované
Akční ceny
Pro registrované zákazníky máme akční nabídky se slevami až 15% nebo akční cenou jen pro Vás. Akce se vztahují jen na platbu hotově nebo převodem. Bližší informace na info@megabike-cyklo.cz

Detailní popis produktu

Vše o produktu

elektrický pečicí hrnec • čtvercový tvar • pracovní nádoba i víko potaženy materiálem Teflon • praktické prosklené víko s ventilačními otvory • bohaté příslušenství v balení • objem nádoby: 4,3 l • rozměr nádoby: 277 × 277 × 112 mm • délka kabelu: 1,5 m

ETA Pečenka MAX 0133 90010, černá/nerez

Ať už šetříte místem ve svém hnízdečku či chaloupce, nebo nechcete zapínat troubu kvůli menším porcím jídla, Pečenka ETA je pro vás to pravé ořechové. Využijete ji při různých tepelných úpravách pokrmů od pečení, zapékání až po dušení a vaření, a to i bez moderně vybavené kuchyně a drahého sporáku. Navíc se u výsledných dobrot budete olizovat až za ušima. 

Na chalupu, dovolenou i studentskou kolej

Dáte-li při přípravě pokrmů přednost Pečence ETA před klasickou troubou a sporákem, nejenže ušetříte spoustu místa ve svém obydlí, ale také až 80 % elektrické energie. Pro mnoho úprav potravin vám navíc bude stačit tento jeden jediný výrobek, který pak snadno uklidíte do skříňky, aniž by vám překážel.


Pečenka ETA

 

Klíčové vlastnosti:

  • Multifunkční využití – vaří, peče, griluje
  • Ohřev je rychlý a efektivní díky topnému článku zabudovaném ve víku
  • Až o 80 % úspornější než klasická trouba
  • Nádoba i víko jsou opatřeny nepřilnavým povrchem pro snadnou údržbu
  • Bezpečnostní pojistka proti špatnému sestavení 
  • Bohatá nabídka příslušenství

 

 

Skvěle se hodí do malých bytů, na chalupy, chaty a studentské koleje. Díky své kompaktnosti a nízké energetické spotřebě ji využijete ale i na dovolené, například při cestování karavanem nebo v kempu. 

 

 

 

Prodloužená záruka

Značka ETA poskytuje na topné těleso Pečenky prodloužení záruky na 5 let zdarma. Pro tuto službu je nutné se zaregistrovat na stránkách výrobce. 

 

 


 

Praktický a šikovný pomocník

Pracovní nádoba Pečenky je z nepřilnavého teflonového materiálu, a tak se vám k ní jen tak něco nepřipeče. Oceníte i její čtvercový tvar, který je ideální při pečení buchet a dalších pokrmů. Nádoba se dá také vyjmout a uložit do lednice či jednoduše umýt. Abyste své dobroty mohli průběžně kontrolovat, je ve víku hrnce praktické skleněné okénko.


 

Skvěle se hodí na dovolenou

Chystáte se na dovolenou karavanem? Pak pro vás Pečenka bude ideální volbou. Je kompaktní a skladná. Moderní design Pečenky ETA navíc padne do každé kuchyně i na chalupu. Praktičnost doplňuje také délka přívodního kabelu 1,5 m.


 

Bezpečnost především 

Používání tohoto pečicího hrnce je také bezpečné, a to především díky pojistce automatického vypnutí při odejmutí víka. Podstavec výrobku je stabilní a tepelně odizolovaná držadla umožňují bezpečnou obsluhu a manipulaci, bez spálenin.


 

  

Středová forma

Díky středové formě připravíte mnoho druhů moučníků ve stylu bábovek. Čtvercový tvar celé nádoby pak oceníte především při přípravě bábovek, ale také lasagní či špízech.

 

Ochranné víko

Ochranné víko má rovnou trojí využití. Nejenže jím zakryjete horkou nádobu, ale slouží také pro bezpečné vyklopení připravovaného pokrmu a jako servírovací podnos.

 

 

Grilovací rošt

Grilovací rošt vám poslouží při přípravě šťavnatých steaků, ryb, grilovaných klobásek i zeleniny. A to všechno bez nadbytečného tuku a rizika spálení.

 

 

Špízové jehly

5 ks jehel z nerezové oceli se bude hodit k přípravě různých druhů masových i vegetariánských špízů.

 

 


 

Skvělé příslušenství v balení

V balení ETA Pečenka MAX najdete bohatou nabídku příslušenství, se kterým rozšíříte možnosti jejího využití a vykouzlíte tak spoustu kulinářských dobrot. 


 

Kuchařka Pečenka jako dárek

Jako dárek naleznete v balení i praktickou kuchařku Pečenka, ve které naleznete spoustu českých i zahraničních receptů, upravených přesně pro přípravu v Pečence.


 

Dokumentace k tomuto produktu
ETA013390010_Pečenka_deluxe_PL_2016-03-15 Stáhnout / (4.56 MB)
ETA_0133-10, ETA_1133_manual_CZ+SK+GB+H+PL+D Stáhnout / (3.75 MB)

Technické parametry

Objem hrnce/pánve 4.3 l
Příkon hrnce/pánve 475 W
Displej
bez displeje
Nastavitelná teplota ne
Funkce hrnce griluje, peče, vaří, zapéká
Časovač/minutka ne
Značky ETA
Šířka výrobku 45.0 cm
Výška výrobku 17.5 cm
Hloubka výrobku 35.0 cm
Hmotnost výrobku 3.3 kg
Šířka výrobku 51.5 cm
Výška výrobku 21.5 cm
Hloubka výrobku 39.0 cm
Hmotnost výrobku 4.7 kg
Dokumentace k tomuto produktu
ETA013390010_Pečenka_deluxe_PL_2016-03-15 Stáhnout / (4.56 MB)
ETA_0133-10, ETA_1133_manual_CZ+SK+GB+H+PL+D Stáhnout / (3.75 MB)

Doplňkové parametry

Kategorie: Elektrické a parní vařiče, hrnce, pánve
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×