❗️❗️DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY ❗️❗️ !!! Dne 30.3.2024 bude naše kamenná prodejna uzavřena !!! V současné době jsou dodací lhůty cca 10+ a víc prac. dní a to z důvodu přetížení objednávkami . Prosíme tedy o trpělivost. Vše dodáme jen to může trvat déle. Je to z důvodu velkého zájmu. Objednávky klasicky přijímáme, jen potvrzení se může protáhnout a následná expedice také. Proto prosíme o trpělivost je to z důvodu velkého zájmu o naše služby. Tím pádem i telefonní linky budou hůře dostupné, ale na email se budeme snažit odpovědět v co nejkratším termínu, ale i zde prosíme o trpělivost. !! !! Doporučujeme nás spíše kontaktovat e-mailem NEŽ TELEFONICKY !!

Tyčový vysavač ETA Moneto 6449 90000 Akční a slevové nabídky na dotaz, služby je možné platit různými systémy

Kód: 179791
Akce
Neohodnoceno
Značka: ETA
4 190 Kč –14 %
Tyčový vysavač ETA Moneto 6449 90000  Akční a slevové nabídky na dotaz, služby je možné platit různými systémy
4 190 Kč –14 % 3 599 Kč
NA DOTAZ (před objednáním si ověřte dostupnost) !!

         Stravenková karta a benefitní karta bez omezení • LemonPay     

SLUŽBY ZDE DOSTUPNÉ JE MOŽNÉ HRADIT TĚMITO SYSTÉMY O DALŠÍCH MOŽNOSTECH PLATBY SE INFORMUJTE NA   info@megabike-cyklo.cz

Detailní informace

akce pro registrované
Akční ceny
Pro registrované zákazníky máme akční nabídky se slevami až 15% nebo akční cenou jen pro Vás. Akce se vztahují jen na platbu hotově nebo převodem. Bližší informace na info@megabike-cyklo.cz

Detailní popis produktu

Vše o produktu

tyčový vysavač • 2 v 1: tyčový a ruční • doba provozu na jedno nabití až 55 min • dva stupně sacího výkonu • elektrický kartáč • cyklónový filtrační systém • LED diody • světelná signalizace nabíjení, nabití a provozu • ergonomická sklopná rukojeť • prostor pro příslušenství • hlučnost 80 dB • 0,55l nádobka na prach • HEPA filtr

ETA Moneto 6449 90000, bílá

Tyčový vysavač ETA Moneto vás zaujme vysokým výkonem, flexibilním použitím a bohatým příslušenstvím. Zařízení je multifunkční, můžete ho využít jako dva různé vysavače. Pro úklid podlah zvolte verzi tyčového vysavače, zatímco na drobnosti na kuchyňské lince, v šuplících, na pohovce, nebo třeba při jarním úklidu svého auta vyjměte ruční jednotkuKvalitní HEPA filtr zajistí zachycení i těch nejjemnějších částic.

Bezdrátový provoz

Vysavač pracuje bez nutnosti využití kabelů, nemusíte proto práci neustále přerušovat, jen abyste šňůru zapojili do bližší zásuvky. Na jedno nabití zvládne bezdrátově pracovat až po dobu 55 minut. Doba potřebná k nabití a opětovnému použití vysavače je 6 hodin. K práci přístroj využívá cyklónový filtrační systém, který zajišťuje, že během vysávání nedochází k nepříjemnému víření prachu. 

Klíčové vlastnosti:

  • Cyklónový filtrační systém zajistí lepší efektivitu vysávání
  • Bezdrátový provoz kvalitní akumulátor 21,6 V Li-Ion akumulátor
  • Možnost nastavení dvou úrovní sacího výkonu
  • Doba provozu na jedno nabití až 55 minut
  • Doba nabíjení 6 hodin
  • Ergonomická sklopná rukojeť pro pohodlnou manipulaci a snadné uskladnění

 

 Vysavač ETA Moneto využijete na podlahové i ruční vysávání.

 

Ergonomický design

Ergonomická rukojeť každému uživateli přesně padne do dlaně a zajistí rychlý a pohodlný úklid. LED diody osvítí podlahu, aby vám neuniklo ani smítko prachu. Pro snadné skladování lze rukojeť složit, aby vám vysavač nezabíral ve skříni téměř žádný prostor. Přenášení a manipulaci usnadní nízká hmotnost, vysavač navíc pracuje i tiše.

 


 

Vysavač 2 v 1

Vysavač ETA Moneto můžete využít jako dva různé vysavače. Chcete-li vysávat podlahu, zvolte verzi tyčového vysavače. Je-li potřeba odstranit pouze drobky, nebo třeba uklidit auto, využijte ruční jednotku

 


 

Příslušenství pro dokonalý úklid

Příslušenství je umístěno přímo na přístroji, takže ho máte v případě potřeby ihned po ruce a nemusíte ho nikde složitě hledat. V balení naleznete rotační elektrický kartáč, který se hodí na vysávání parket a dalších tvrdých podlah, štěrbinovou hubici pro vysávání v úzkých a těžko přístupných místech, kartáček s jemnými štětinkami pro šetrné vysávání prachu či pavučin, adaptér a základnu pro nabíjení a praktické uskladnění vysavače i příslušenství.


 

 Prodloužená záruka

Značka ETA nabízí na motor vysavače Moneto 6449 90000 prodlouženou záruku na 3 roky zdarma. Pro tuto službu je nutné se zaregistrovat na stránkách výrobce.

Dokumentace k tomuto produktu
ETA_x449_manual_CZ+SK+GB+H+PL+D_140x210_mm Stáhnout / (2.66 MB)
ETA_x449_manual_CZ+SK+GB+H+PL+D_140x210_mm Stáhnout / (2.66 MB)
ETA644990000 - PL_cz Stáhnout / (151.35 KB)

Technické parametry

Objem prachového sáčku nebo nádoby
0.55 l
Doba provozu 55 min
Osvětlení na hubici Ano
Typ filtrace
bezsáčkový
Zdroj energie aku (Li-ion)
Mokré čištění Ne
Ruční a tyčový vysavač 2v1 Ano
Hlučnost
80 dB
Značky ETA
Šířka výrobku 26.0 cm
Výška výrobku 121.0 cm
Hloubka výrobku 21.5 cm
Hmotnost výrobku 3.0 kg
Šířka výrobku 34.2 cm
Výška výrobku 63.0 cm
Hloubka výrobku 16.0 cm
Hmotnost výrobku 4.2 kg
Dokumentace k tomuto produktu
ETA_x449_manual_CZ+SK+GB+H+PL+D_140x210_mm Stáhnout / (2.66 MB)
ETA_x449_manual_CZ+SK+GB+H+PL+D_140x210_mm Stáhnout / (2.66 MB)
ETA644990000 - PL_cz

Doplňkové parametry

Kategorie: Tyčové vysavače
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×