❗️❗️DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY ❗️❗️ !!! Dne 30.3.2024 bude naše kamenná prodejna uzavřena !!! V současné době jsou dodací lhůty cca 10+ a víc prac. dní a to z důvodu přetížení objednávkami . Prosíme tedy o trpělivost. Vše dodáme jen to může trvat déle. Je to z důvodu velkého zájmu. Objednávky klasicky přijímáme, jen potvrzení se může protáhnout a následná expedice také. Proto prosíme o trpělivost je to z důvodu velkého zájmu o naše služby. Tím pádem i telefonní linky budou hůře dostupné, ale na email se budeme snažit odpovědět v co nejkratším termínu, ale i zde prosíme o trpělivost. !! !! Doporučujeme nás spíše kontaktovat e-mailem NEŽ TELEFONICKY !!

Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000

Kód: 310638
Akce
Neohodnoceno
Značka: ETA
6 590 Kč –16 %
Podlahový vysavač ETA Adagio 3511 90000
6 590 Kč –16 % 5 490 Kč
NA DOTAZ (před objednáním si ověřte dostupnost) !!

         Stravenková karta a benefitní karta bez omezení • LemonPay     

SLUŽBY ZDE DOSTUPNÉ JE MOŽNÉ HRADIT TĚMITO SYSTÉMY O DALŠÍCH MOŽNOSTECH PLATBY SE INFORMUJTE NA   info@megabike-cyklo.cz

Detailní informace

akce pro registrované
Akční ceny
Pro registrované zákazníky máme akční nabídky se slevami až 15% nebo akční cenou jen pro Vás. Akce se vztahují jen na platbu hotově nebo převodem. Bližší informace na info@megabike-cyklo.cz

Detailní popis produktu

Popis produktu

sáčkový vysavač • příkon 800 W • kvalitní HEPA filtr č. 13 • velký akční rádius: 13 m • velmi tichý provoz • univerzální podlahová hubice • parketová hubice • štěrbinová hubice • polštářová hubice • turbokartáč • malý turbokartáč • kartáček • světelný LED panel • elektronická regulace sacího výkonu • měkčená pojezdová kolečka • hlučnost: 66 dB • délka napájecího kabelu: 10 m

 

ETA Adagio 3511 90000, červená

vysavačem ETA Adagio 3511 90000 vám doma nezbude ani smítko prachu! Sáčkový přístroj je určen pro suché vysávání. Nabízí vysoký příkon 800 W a je vhodný k použití i v domácnostech s malými dětmi, alergiky nebo domácími mazlíčky, kterým se bude v čistém prostředí dobře dýchat. S hlučností 66 dB můžete vysavač používat i v panelových bytech s tenkými stěnami, nebude rušit ostatní členy rodiny nebo sousedy v bytě pod vámi.

Extrémně účinná filtrace vhodná pro alergiky

Součástí balení je hubice DermoPet pro péči o srst vašich domácích mazlíčků, která ji zbavuje roztočů, alergenů a nečistot. Vysavač vybavený aktivní ochranou motoru před přehřátím. Snazší manipulaci dovolují rovněž kompaktní rozměry. Integrovanou rukojeť využijete v okamžiku, kdy bude potřeba vysavač uklidit na vyhrazené místo.


 

Klíčové vlastnosti:

  • ECO motor s příkonem 800 W pro úsporu elektrické energie a vysokou účinností vysávání
  • Kvalitní HEPA filtr  č.13
  • Extrémně účinná filtrace vhodná pro alergiky
  • Velký akční rádius až 13 m
  • Elektronická signalizace plnosti prachového sáčku
  • Světelný LED panel signalizující nastavení sacího výkonu

 

Fascinován čistotou.

 

Velká kapacita

Na plný prachový sáček vás upozorní elektronická signalizace. Celkový objem prachového sáčku je 4 l, přičemž objem prachové nádoby činí 4,5 l.  Díky tomu má prachový sáček dostatečný prostor, aby se v nádobě rozprostřel a kompletně vyplnil nečistotami a prachem. Ve vysavači tak vydrží déle a nutné jej vyměnit, až když je skutečně zcela plný. Výrobek je též vybaven bezpečnostní pojistkou chybějícího sáčku pokud se stane, že zapomenete vložit nový sáček. 


 

Dlouhý dosah

Vysávání vám půjde od ruky. Nebudete totiž muset práci každou chvíli přerušovat, abyste kabel přepojovali do bližší zásuvky. Desetimetrová šňůra zajišťuje vysavači vysoký akční rádius až 13 metrů, což vystačí na pohodlný úklid i větších místností doma či v kanceláři. K pohodlnosti použití poslouží také měkká zadní kolečka zajišťující vysokou mobilitu a bezpečnost tvrdým parketám, které nepoškrábou.


 

Bohaté příslušenství

Součástí balení je kromě samotného vysavače také bohatá škála příslušenství umožňující využití přístroje na různých typech povrchů. Univerzální podlahová hubice,  turbokartáč pro efektivnější vysávání koberců, účinně posbírá vlasy i zvířecí srst a malý turbokartáč pro efektivnější vysávání čalouněného nábytku. Parketová hubice na tvrdé podlahy. Dále hubice na sběr zvířecích chlupů a speciální nástavec DermoPet pro ošetření kůže a srsti domácích mazlíčků. Štěrbinová hubice/dlouhá štěrbinová hubice, která je vhodná pro vysávání v úzkých a těžko přístupných místech (např. v žebrech radiátorů, za nábytkem atd.). Polštářová hubice šetrně vysaje měkké textilní povrchy, jako je čalounění či polštáře. Kartáček s jemnými štětinkami pomáhá při úklidu na místech, která potřebujete šetrně zbavit prachu nebo pavučin (na nábytku, zdech či obrazech). Kovová teleskopická trubka, kterou si můžete nastavit přesně dle vaší výšky.


 

Prodloužená záruka

ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku na motor. Po registraci se tak záruka prodlouží na pět let.


 

Hodnocení vysavačů ETA

U vysavačů ETA 4AAAA: Hodnocení vysavačů ETA probíhá ve zkušebně v Hlinsku, kde jsou již více než 50 let podrobovány testům dle nejpřísnějších kritérií. Prochází zkouškami, které otestují jejich výkonnost při vysávání koberců a tvrdých podlah, stejně jako úroveň filtrace a hlučnost. Výsledné hodnocení tak vyjadřuje celkovou úroveň vysavače ETA. Ty, které uspěly na výbornou ve všech čtyřech kategoriích, nesou označení ETA 4AAAA.

Dokumentace k tomuto produktu
ETA351190000 - PL_cz Stáhnout / (717.67 kB)
ETA_x511(2511,3511)_manual_CZ+SK+GB+H+PL+DE Stáhnout / (2.48 MB)

Technické parametry

Vysávání
suché
Příkon vysavače 800 W
Hlučnost
66 dB
Regulace výkonu na vysavači
Objem prachového sáčku nebo nádoby
4.5 l
Určení ostatní, pro alergiky, pro domácnost se zvířaty
Typ filtrace
sáčkový
Druh filtru HEPA H 13
Turbokartáč Ano
Typ turbokartáče
mini, vzduchový
Hubice na tvrdé podlahy
Ano
Měkká zadní kolečka Ano
Příslušenství vysavače kartáčová hubice, nástavec pro péči o srst, parketová hubice, podlahová / kobercová hubice, polštářová hubice, štěrbinová hubice, dlouhá štěrbinová hubice
Záruka 24 měsíců
Délka kabelu 10 m
Provedení trubice kovová teleskopická
Zdroj energie síťový 230 V
Přívodní kabel automatické navinutí
Napájení vysavače 230 V
Akční rádius / dosah
13 m
Značka kvality dTest Ne
Značky ETA
Šířka výrobku 51.5 cm
Výška výrobku 24.0 cm
Hloubka výrobku 34.0 cm
Hmotnost výrobku 9.3 kg
Šířka výrobku 61.0 cm
Výška výrobku 40.5 cm
Hloubka výrobku 36.0 cm
Hmotnost výrobku 11.6 kg
Dokumentace k tomuto produktu
ETA351190000 - PL_cz Stáhnout / (717.67 kB)
ETA_x511(2511,3511)_manual_CZ+SK+GB+H+PL+DE Stáhnout / (2.48 MB)

Doplňkové parametry

Kategorie: Podlahové vysavače
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×