❗️❗️DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY ❗️❗️ !!! V současné době z důvodu nemoci je omezený provoz prosíme tedy o trpělivost !!! V současné době jsou dodací lhůty cca 10+ a víc prac. dní a to z důvodu přetížení objednávkami . Prosíme tedy o trpělivost. Vše dodáme jen to může trvat déle. Je to z důvodu velkého zájmu. Objednávky klasicky přijímáme, jen potvrzení se může protáhnout a následná expedice také. Proto prosíme o trpělivost je to z důvodu velkého zájmu o naše služby. Tím pádem i telefonní linky budou hůře dostupné, ale na email se budeme snažit odpovědět v co nejkratším termínu, ale i zde prosíme o trpělivost. !! !! Doporučujeme nás spíše kontaktovat e-mailem NEŽ TELEFONICKY !!

Kuchyňský robot ETA Gratussino Smart 0023 90090 Akční a slevové nabídky na dotaz, služby je možné platit různými systémy

Kód: 172114
Akce
Neohodnoceno
Značka: ETA
5 999 Kč –21 %
Kuchyňský robot ETA Gratussino Smart 0023 90090  Akční a slevové nabídky na dotaz, služby je možné platit různými systémy
5 999 Kč –21 % 4 699 Kč
NA DOTAZ (před objednáním si ověřte dostupnost) !!

         Stravenková karta a benefitní karta bez omezení • LemonPay     

SLUŽBY ZDE DOSTUPNÉ JE MOŽNÉ HRADIT TĚMITO SYSTÉMY O DALŠÍCH MOŽNOSTECH PLATBY SE INFORMUJTE NA   info@megabike-cyklo.cz

Detailní informace

akce pro registrované
Akční ceny
Pro registrované zákazníky máme akční nabídky se slevami až 15% nebo akční cenou jen pro Vás. Akce se vztahují jen na platbu hotově nebo převodem. Bližší informace na info@megabike-cyklo.cz

Detailní popis produktu

Vše o produktu

multifunkční kuchyňský robot • příkon 800 W • 6 rychlostí • plynulá regulace otáček • pulzní spínač • planetární systém míchání • nerezová mísa o objemu 4,5 l • hnětací a míchací metly • mlýnek na maso s nástavci • pěchovadlo • tepelná pojistka • bezpečnostní systém výkyvného ramene proti spuštění • protiskluzové nožky • prostor pro navinutí kabelu • délka kabelu 1,1 m • hmotnost 7,5 kg

ETA Gratussino Smart 0023 90090

Moderní kuchyně si zaslouží moderní vybavení zvládající širokou škálou funkcí. V tomto se můžete spolehnout na kuchyňský robot ETA Gratussino Smart 0023 90090. Tento výkonný spotřebič se pyšní příkonem 800 W a okouzlí vás nejenom svým elegantním designem. S tímto praktickým pomocníkem zvládnete účinně šlehat, mísit i hníst těsto. Mimo tyto funkce jeho bohatá výbava dovoluje využití také k mletí masa, plnění uzenin a dokonce k přípravě masových trubiček Kebbe.

Jednoduché ovládání a snadná údržba

Kuchyňský robot ETA Gratussino je vybaven výkonným motorem se stabilizátorem, který udržuje nastavené otáčky také při velkém zatížení, jejich regulace probíhá plynule volbou rychlosti. Maximálních otáček docílíte použitím pulzního spínače. Ovládání je mechanické, pomocí otočného knoflíku lze vybírat až ze 6 rychlostí. Provoz značí světelná signalizace. Všechny ingredience rychle a důkladně promíchá efektivní systém planetárního míchání. Maximální hladina hluku při práci dosahuje 79 dB.

Bezpečný a stabilní

Robot ETA Gratussino myslí také na bezpečnost, proto je vybaven tepelnou pojistkou aktivující se při přetížení a chránící motor před zničením. Výkyvné rameno je vybaveno bezpečnostním systémem, který umožňuje snadnou výměnu pracovních nástavců a zároveň brání samovolnému spuštění. Hmotnost 7,5 kg a protiskluzové nožky zajišťují vysokou stabilitu robotu za jakýchkoliv pracovních podmínek. Jednotlivé pracovní nástavce je lehké udržovat v čistotě a nekovové díly lze mýt v myčce nádobí.


 

 ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku 5 let na motor. Prodlouženou záruku si registrujte na stránkách výrobce.

 

Multifunkční robot umožňuje jednoduché sestavení pracovních nástavců.

 

Multifunkční robot

S robotem ETA Gratussino Smart jde práce od ruky. Napomáhá tomu zejména široká výbava. Robot zvládne šlehat, mísit, hníst, mlít maso, plnit uzeniny i tvořit masové trubičky Kebbe. Pokud vám tato výbava nebude stačit a rádi byste ji chtěli rozšířit, je možné dokoupit mnoho dalšího příslušenství. Například i praktický brousek na nože, který zajistí dokonalé nabroušení všech kovových nožů ve vaší kuchyni. Veškeré pracovní nástavce jsou snadno a rychle sestavitelné, pomůže vám s tím uvolňovací klíč.

 


 

Velká nerezová mísa

Příslušenství robotu ETA Gratussino Smart zahrnuje velkou nerezovou mísu o objemu 4,5 l, která dobře poslouží při přípravě všech oblíbených pokrmů. Tato mísa je doplněna průhledným krytem opatřeným velkým otvorem, díky kterému je možné do ní jednoduše přidávat suroviny přímo během chodu robota.


 

Příslušenství pro míchání

Ke standardnímu vybavení kuchyňského robota náleží hnětací hák, šlehací metla a mísící metla. Hnětací hák si výborně poradí s hnětením těžších těst, především kynutých, například na chléb, na pizzu nebo kynuté buchty. Drátěná šlehací metla dokonale vyšlehá vejce, bílky i šlehačku a mísící metla důkladně promíchá krémy, směsi na lehká těsta, polevy i bramborovou kaši. Obě metly i hák jsou vyrobeny z nerezové oceli a dobře se udržují v čistotě.

 


 

Mlýnek na maso

Další součástí příslušenství, které je velmi praktické, tvoří mlýnek na maso o průměru 62 mm vybavený mechanickou pojistkou proti přetížení strojku. Pomocí kovové mlecí komory a dvou velikostí destiček pro střední a hrubé mletí zvládne zpracovat jakýkoliv druh masa. Výbava zahrnuje také nástavec na plnění klobás a jitrnic, nástavec na výrobu tradičního středovýchodního pokrmu Kebbe a další doplňky, jako plastová násypka a praktické pěchovadlo.

 


 

Planetární systém míchání

Kuchyňský robot k míchání surovin využívá originální planetární systém. Díky tomuto efektivnímu systému je celý objem nádoby kvalitněji a systematičtěji promíchán od středu až po okraj. Výsledkem jsou důkladně a stejnoměrně promíchané všechny přísady.

Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.
 

Technické parametry

Všeobecné vlastnosti
Výrobce ETA
Kategorie Kuchyňské roboty ETA
Záruka 24 měsíců
Funkce a příslušenství robota hnětení, šlehání, masomlýnek, mísení, plnění uzenin
Planetární systém míchání Ano
Objem hlavní nádoby 4,5 l
Ovládání mechanické-knoflíkové
Počet rychlostí 6
Pulzní spínač Ano
Plynulá regulace rychlosti Ano
Příkon robota 800 W
Materiál nádoby nerez
Značka kvality dTest Ne
Retro Ne
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 40,5 cm
Výška výrobku 34 cm
Hloubka výrobku 28 cm
Hmotnost výrobku 7,49 kg
Rozměry balení
Šířka balení 43 cm
Výška balení 45,5 cm
Hloubka balení 30,5 cm
Hmotnost balení 9 kg
Produktový list Stáhnout (pdf / 4,86 MB)
Návod k použití CZ Stáhnout (pdf / 8,70 MB)
Návod k použití CZ 2 Stáhnout (pdf / 10,22 MB)

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské Roboty
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×