❗️❗️DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY ❗️❗️ !!! Dne 30.3.2024 bude naše kamenná prodejna uzavřena !!! V současné době jsou dodací lhůty cca 10+ a víc prac. dní a to z důvodu přetížení objednávkami . Prosíme tedy o trpělivost. Vše dodáme jen to může trvat déle. Je to z důvodu velkého zájmu. Objednávky klasicky přijímáme, jen potvrzení se může protáhnout a následná expedice také. Proto prosíme o trpělivost je to z důvodu velkého zájmu o naše služby. Tím pádem i telefonní linky budou hůře dostupné, ale na email se budeme snažit odpovědět v co nejkratším termínu, ale i zde prosíme o trpělivost. !! !! Doporučujeme nás spíše kontaktovat e-mailem NEŽ TELEFONICKY !!

Kuchyňský robot ETA Gratus MAX 0028 90061 Akční a slevové nabídky na dotaz, služby je možné platit různými systémy

Kód: 172171
Akce
Neohodnoceno
Značka: ETA
16 990 Kč –7 %
Kuchyňský robot ETA Gratus MAX 0028 90061  Akční a slevové nabídky na dotaz, služby je možné platit různými systémy
16 990 Kč –7 % 15 699 Kč
NA DOTAZ (před objednáním si ověřte dostupnost) !!

         Stravenková karta a benefitní karta bez omezení • LemonPay     

SLUŽBY ZDE DOSTUPNÉ JE MOŽNÉ HRADIT TĚMITO SYSTÉMY O DALŠÍCH MOŽNOSTECH PLATBY SE INFORMUJTE NA   info@megabike-cyklo.cz

Detailní informace

akce pro registrované
Akční ceny
Pro registrované zákazníky máme akční nabídky se slevami až 15% nebo akční cenou jen pro Vás. Akce se vztahují jen na platbu hotově nebo převodem. Bližší informace na info@megabike-cyklo.cz

Detailní popis produktu

Vše o produktu

multifunkční kuchyňský robot • planetární systém míchání • příkon 1 200 W • 5,5l nerezová nádoba • 8 rychlostí • pulzní spínač • plynulá regulace rychlosti • jednoduché sestavení • rychlá výměna nástavců • bezpečnostní systém výkyvného ramene • kuchařka Šéfkuchař robot • tepelná pojistka • protiskluzové nožičky • bohaté příslušenství • max. hlučnost 83 dB

ETA Gratus Max 0028 90061, bílá

Kuchyňský robot ETA Gratus Max 0028 90061 za vás v kuchyni zastane spoustu práce a usnadní vám běžné činnosti spojené s přípravou pokrmů. Tento výkonný společník totiž zvládne šlehat, mixovat, hnětat, strouhat, mísit, mletí masa, drcení surovin, plnění uzenin, vytvoření masových kuliček nebo strojového cukroví. 

Dokonalé zpracování surovin

S výkonným motorem 1 200 W kuchyňský robot slibuje rychlé a efektivní výsledky. Motor je vybaven stabilizátorem, který udrží nastavené otáčky i při velkém zatížení. Celokovové provedení je zárukou dlouhé životnosti a stability při manipulaci. Celý obsah nerezové mísy důkladně zpracuje planetární systém míchání. Plynulou regulací otáček si dle potřeby zvolíte rychlost a intenzitu, na výběr budete mít 8 rychlostí, nechybí ani pulzní funkce pro okamžité dosažení maximální rychlosti. 

Bohatá výbava

Součástí robota je bohaté příslušenství. Pro zpracování surovin využijete hnětací hák, šlehací, mísící a flexi metlu, která je vhodná pro krémy nebo lehká těsta. Nástavec na strouhání má 3 disková struhadla, mlýnek na maso nabízí 4 hrubosti mletí. Pro přípravu klobás využijete nástavec na výrobku uzenin, s nástavcem na výrobu Kebbe vytvoříte masové kuličky a s tvořítkem na cukroví upečete dokonalé kousky, jeden jako druhý. Plastová nádoba má objem 420 ml a je opatřena silikonovým těsněním. Skleněný mixér o objemu 1,4 l nepohlcuje pachy ani barvy mixovaných potravin, ve výbavě je také plastové pěchovadlo. K robotu si můžete dále dokoupit další příslušenství, jako je kráječ na nudle, nástavec na válení těsta, citrusovač, lis na ovoce, mlýnek na mák, zmrzlinovač, brousek na nože a další.


 

ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku 10 let na motor. Prodlouženou záruku si registrujte na stránkách výrobce.

 

Multifunkční kuchyňský pomocník, který se nezastaví před ničím.  

 

Nastavení optimální výšky nástavců

Všechny nástavce si nastavíte do optimální výšky, aby bylo dosaženo perfektních výsledků i při zpracovávání malého množství ingrediencí. Šlehací a jiné metly se díky tomu dostanou až na dno nerezové mísy a zachytí také vše, co se nachází po jejím obvodu. Pro nastavení využijete speciálního klíče, který je součástí balení.   

 

 

Velkokapacitní mísa

Nerezová mísa o objemu 5,5 l pojme až 2,5 kg těsta. Vybavena je průhledným krytem s otvorem umožňující přidat suroviny i za chodu. Výkyvné rameno neumožní samovolně spustit robota, nachází-li se v odklopené poloze. 

 

 

 

Bezpečná manipulace

Sestavení robota je snadné a rychlé, stejně jako jeho údržba. Nekovové věci lze bez obav mýt v myčce nádobí. Bezpečnost při obsluze zajistí bezpečnostní tepelná pojistka, která chrání motor před přetížením a zničením, nechybí ani protiskluzové nožičky pro vyšší stabilitu na pracovní ploše.

 

 

 


 

Možnosti využití hnětacích háků a metliček

Šlehací metla Hnětací hák Flexi metla Mísící metla

Šlehací metlu využijete pro krémy, šlehačky a pomazánky.

Hnětací hák vám usnadní práci při přípravě kynutých, chlebových a hutných těst.

Flexi metlu využijte na krémy
a lehká těsta.

Mísící metla se skvěle hodí na přípravu dortů a piškotových těst.



  

Snadná obsluha vám nezkazí přípravy

Výměna veškerého dodávaného i dokoupitelného příslušenství je stejně jednoduchá, jako obsluha robota. Výšku každého nástavce je možné měnit dle potřeby a množství surovin. Výkyvné rameno je doplněno bezpečnostní pojistkou, aby nebylo možné spustit míchání při výměně nebo doplňování surovin a nedošlo tak ke zranění. Nástavce jsou navíc aretovány pojistkou a výměnu zvládne opravdu každý. Na konci stačí nástavce opláchnout a uklidit nebo použít na další zajímavý recept. 


 

Kuchařka jako dárek

Jako dárek obdržíte kuchařku Šéfkuchař robot, se kterou vykouzlíte báječné pokrmy pro jakoukoli příležitost.

 

 

 

 

Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.

Technické parametry

Všeobecné vlastnosti
Výrobce ETA
Kategorie Kuchyňské roboty ETA
Záruka 24 měsíců
Funkce a příslušenství robota hnětení, šlehání, krájení, mixér, masomlýnek, strouhání, krouhání, mísení, plnění uzenin, tvořítko na cukroví
Planetární systém míchání Ano
Objem hlavní nádoby 5,5 l
Ovládání mechanické-knoflíkové
Počet rychlostí 8
Pulzní spínač Ano
Plynulá regulace rychlosti Ano
Příkon robota 1200 W
Materiál nádoby nerez
Značka kvality dTest Ne
Retro Ne
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 39 cm
Výška výrobku 35 cm
Hloubka výrobku 29 cm
Hmotnost výrobku 13,24 kg
Rozměry balení
Šířka balení 78,5 cm
Výška balení 46,5 cm
Hloubka balení 31,5 cm
Hmotnost balení 16,56 kg
Produktový list Stáhnout (pdf / 1,52 MB)
Produktový list 2 Stáhnout (pdf / 87,93 kB)
Návod k použití CZ Stáhnout (pdf / 24,70 MB)

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské Roboty
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×