❗️❗️DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY ❗️❗️ !!! Dne 30.3.2024 bude naše kamenná prodejna uzavřena !!! V současné době jsou dodací lhůty cca 10+ a víc prac. dní a to z důvodu přetížení objednávkami . Prosíme tedy o trpělivost. Vše dodáme jen to může trvat déle. Je to z důvodu velkého zájmu. Objednávky klasicky přijímáme, jen potvrzení se může protáhnout a následná expedice také. Proto prosíme o trpělivost je to z důvodu velkého zájmu o naše služby. Tím pádem i telefonní linky budou hůře dostupné, ale na email se budeme snažit odpovědět v co nejkratším termínu, ale i zde prosíme o trpělivost. !! !! Doporučujeme nás spíše kontaktovat e-mailem NEŽ TELEFONICKY !!

Fritéza horkovzdušná Princess 182026 Slevové akce, akční ceny, platby různými systémy stačí se zeptat

Kód: 225411
Akce
Neohodnoceno
Značka: Princess
4 590 Kč –19 %
Fritéza horkovzdušná Princess 182026  Slevové akce, akční ceny, platby různými systémy stačí se zeptat
4 590 Kč –19 % 3 699 Kč
NA DOTAZ (před objednáním si ověřte dostupnost) !!

         Stravenková karta a benefitní karta bez omezení • LemonPay     

SLUŽBY ZDE DOSTUPNÉ JE MOŽNÉ HRADIT TĚMITO SYSTÉMY O DALŠÍCH MOŽNOSTECH PLATBY SE INFORMUJTE NA   info@megabike-cyklo.cz

Detailní informace

akce pro registrované
Akční ceny
Pro registrované zákazníky máme akční nabídky se slevami až 15% nebo akční cenou jen pro Vás. Akce se vztahují jen na platbu hotově nebo převodem. Bližší informace na info@megabike-cyklo.cz

Detailní popis produktu

Vše o produktu

horkovzdušná fritéza • 1 500 W • nepřilnavý povrch • objem 4,5 l • 8 přednastavených programů • nastavení teploty 80−200 °C • časovač • LCD displej • nerezové provedení • digitální kontrolní panel • zvuková signalizace • vysoká rychlost proudění vzduchu • koš s rukojetí • protiskluzové nožičky • vhodné do myčky • rozměry 33 × 35 × 28 cm • hmotnost 4,6 kg

Princess 182026

Fritéza Princess 182026příkonu 1 500 W dokáže připravit širokou škálu pokrmů a svým uživatelům nabízí až 8 přednastavených programů pro přípravu masa a zeleniny bez tuku. Vaše oblíbené pokrmy snadno připravíte v nádobě o objemu 4,5 l, která je ideální pro nasycení celé rodiny. Pro optimální přípravu pokrmů lze na LCD displeji nastavit teplotu v rozmezí od 80 °C do 200 °C, kterou můžete průběžně kontrolovat pomocí digitálního kontrolního panelu. Horkovzdušná fritéza disponuje funkcí časovače, zvukovou signalizací a vysokou rychlostí proudění horkého vzduchu.

Bezpečné ovládání

Fritéza Princessnepřilnavým povrchem usnadní přípravu jídel a zároveň umožňuje snadné čistění − veškeré vyjímatelné části lze mýt v myčce nádobí. Pro maximální bezpečnost je přístroj vybaven protiskluzovými nožičkami a bezpečnou rukojetí, která zůstává chladná i během provozu.


 

Klíčové vlastnosti:

  • Horkovzdušná fritéza s příkonem 1 500 W
  • Nepřilnavý povrch
  • Objem nádoby 4,5 l
  • 8 přednastavených programů
  • Nastavení teploty 80−200 °C
  • Časovač a zvuková signalizace
  • Digitální kontrolní panel s LCD displejem

 

Příprava zdravých a chutných pokrmů!

 

 

 

Praktický pomocník

Nepřilnavý povrch fritézy Princess umožňuje bezproblémové horkovzdušné smažení a nabízí dalších 8 předprogramovaných funkcí nastavitelných pomocí digitálního ovládacího panelu.

 

 

 

 

 

Odnímatelné části

Výrobce myslel také na snadnou údržbu a čištění fritézy, proto je možné všechny odnímatelné díly mýt v myčce nádobí.

 

 

 

 

 

Proudění vzduchu

Fritéza využívá technologii vysoké rychlosti proudění vzduchu, která zajistí křupavé pokrmy i bez použití oleje. 8 předprogramovaných nastavení upraví teplotu a dobu vaření podle zvoleného programu.

 

 

 

 

 

 

Elegantní fritéza

Doplňte svoji kuchyň o designový přístroj v nerezovém provedení s černými elegantními liniemi! Pomyslnou třešničkou na dortu se pak stane přehledný ovládací panel v přední části.

 

 

 

 

 

 

LCD displej

Teplotu i čas můžete individuálně nastavit na digitálním číselníku s integrovaným časovačem. LCD displej vždy zobrazí aktuálně nastavený program.

 

 

 

 

 

Bezpečný provoz

Pro maximální bezpečnost během používání oceníte praktickou rukojeť vyjímatelné nádoby. Rukojeť fritézy se při provozu nezahřeje a zabrání nežádoucímu popálení.

 

 

 

 

 

 

Praktické detaily

Fritéza je ideálním pomocníkem v přípravě vašich oblíbených pokrmů. Navíc nabízí praktické detaily, jako jsou protiskluzové nožičky pro optimální stabilitu na každém povrchu nebo ochranu proti přehřátí.

 

 

 


 

Multifunkční přístroj

Fritézu lze používat pro jednoduchou přípravu smažených hranolek, pečeného masa a je vhodná také pro rozehřívání pečiva.


 

Ideální teplota

Každý pokrm má různé požadavky na nastavení ideální teploty. Optimální teplotu fritézy lze nastavit od 80 až do 200 °C a snadno tak připravíte čerstvou i mraženou zeleninu nebo upečete oblíbená kuřecí stehna.


 

Spokojená rodina

Láska prochází žaludkem, a proto fritéza Princess 182026 nabízí snadné používání a rychlou přípravu pokrmů, které si zamiluje celá vaše rodina.

Dokumentace k tomuto produktu
01.182026.01.001_IM Stáhnout / (783.23 kB)
01.182026.01.001_IM Stáhnout / (783.23 kB)

Technické parametry

Příkon fritézy 1500 W
Typ fritování horký vzduch
Materiál nádoby nepřilnavý povrch
Okénko ve víku Ne
Displej
ano
Časovač/minutka ano
Světelná signalizace Ne
Regulace teploty Ano
Schránka pro uschování použitého oleje Ne
Omyvatelné odnímatelné části koš, rukojeť
Objem fritovacího koše 4.5 l
Značka kvality dTest Ne
Značky Princess
Šířka výrobku 33.0 cm
Výška výrobku 35.0 cm
Hloubka výrobku 28.0 cm
Hmotnost výrobku 4.6 kg
Šířka výrobku 38.0 cm
Výška výrobku 38.0 cm
Hloubka výrobku 35.0 cm
Hmotnost výrobku 5.5 kg
Dokumentace k tomuto produktu
01.182026.01.001_IM Stáhnout / (783.23 kB)
01.182026.01.001_IM Stáhnout / (783.23 kB)

Doplňkové parametry

Kategorie: Elektrické a parní vařiče, hrnce, pánve
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×